Известие

Collapse
No announcement yet.

Сервиз

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сервиз

Здравейте,

Карам от 5 години алфа 147 1.6 120к.с..Досега нямах проблеми,но напоследък ми се насъбраха много дупки в столицата и имам доста сериозни проблеми.Имам елементарен въпрос -Къде мога да намеря нов картер,без да се налага да чакам един месец,както и сервиз,в който наистина няма да си “оставят ръцете“?Доста си опатих от сервизи и ще съм много благодарен ако ме опътите към правилното място.Имам и още един проблем от подобен сервиз в провинцията.След интервенция на некадърни момчета се появи проблем с навигацията,телефона и диска забива без дори да го докосваш.Предполагам,че не са свързали нещо както трябва,тъй като го сваляха и след това се появи проблема.Ако някой знае и сервиз за електрониката и всичко свързано с нея Ви моля за съдействие.
    Благодаря на всички отзовали се и ви желая всичко добро и само приятни усещания с най-екстравагантната кола.

Първо:не е тук местото на темата,второ "търсачката"
    ето ти отговор на въпроса http://www.clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=309
    А пък и може да пуснеш некоя снимка на таз твойта колица звучи да е доса сносна.
    Un Amore Grande!
    Alfa Romeo 147t.s. 2002sigpic
    Skoda Favorit 94 с АГУ (ама не инж. )
    http://www.bokota.snimka.bg/album.ph...=6687668&lp=30

Comment

Заповядай в Екстриим тунинг 0888 198 470 Нено
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        Заповядай в Екстриим тунинг 0888 198 470 Нено

Да добавя че Нено и другите в сервиза има опит с картерите - дори и личен. То май всички с Туин Спарк - особенно 145 - 146 сме чупили картер.
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
        X